Steun ons en help Nederland vooruit

Nadia Arsieni

Vice-fractievoorzitter. Woordvoerder Werk & Inkomen, Participatie, Integratie, Emancipatie en Veiligheid.

Ik ben Nadia Arsieni en woon op de Kop van Zuid. Ik voel me erg vereerd met mijn voorkeurszetel voor de gemeenteraad. Dat geeft veel energie om aan het werk te gaan. Naast vice-fractievoorzitter, houd ik me bezig met de portefeuilles Werk & Inkomen, Participatie, Integratie, Emancipatie en Veiligheid. Voor een diverse stad met kansen voor alle Rotterdammers!

Voor D66 was ik eerder o.a. fractievoorzitter van de deelgemeente Centrum en campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Tijdens de vluchtelingencrisis ben ik aan de slag gegaan als beleidsregisseur Plaatsing en Integratie bij het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Daarvoor heb ik jaren gewerkt op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Rotterdam is een echte wereldstad waar tegelijkertijd nog veel verbeterd kan worden. Het zou geen kwestie van geluk mogen zijn welke kansen je onderweg krijgt en niet mogen afhangen van de omgeving waarin je wordt geboren. Daar wil ik me voor inzetten. Om de randvoorwaarden voor alle Rotterdammers te verbeteren.

Meer van Nadia Arsieni