Steun ons en help Nederland vooruit

Ingrid van Wifferen

Woordvoerder Zorg en Welzijn, Onderwijs, Bestuur, Gebieden, Sport, Haven, Energietransitie, Duurzaamheid en Mobiliteit.

Ik ben Ingrid van Wifferen en ik woon in Rotterdam-West met mijn man en drie kinderen. In de gemeenteraad houd ik me bezig met de onderwerpen zorg, bestuur, energietransitie, duurzaamheid, mobiliteit, sport en haven.

Op dit moment ben ik mij aan het omscholen tot docent Nederlands en loop ik stage op een middelbare school voor speciaal onderwijs in Rotterdam.

Hiervoor werkte ik als Europadeskundige bij een adviesbureau voor overheid en ICT. Ik heb ook gewerkt als fractiemedewerker bij de D66-fractie in de Eerste Kamer en ben vier jaar gebiedscommissielid geweest in Delfshaven. Ook heb ik altijd veel campagne gevoerd en hard gewerkt aan de opbouw van de partij.

Mijn werk als gemeenteraadslid doe ik graag samen met onze leden, experts in de verschillende vakgebieden en ervaringsdeskundigen. Bent u een professional, expert of ervaringsdeskundige op het gebied van Bestuur, Haven, Duurzaamheid, Energietransitie, Mobiliteit, Zorg of Sport, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik kan niet wachten om met u samen te werken!

Meer van Ingrid van Wifferen