Steun ons en help Nederland vooruit

Elene Walgenbach

Woordvoerder Cultuur, Horeca, Coffeeshops, Evenementen & Festivals, Onderwijs en Buitenschoolse opvang. Voorzitter commissie Economie Duurzaamheid Energietransitie & Mobiliteit (EDEM)

Elene Walgenbach, 25 jaar en de enige student in de Rotterdamse Raad. Met de portefeuilles Cultuur, Horeca, Coffeeshops, Evenementen & Festivals, Onderwijs en Buitenschoolse opvang wil ik gaan knokken voor een vrij en levendig Rotterdam, waarin alle Rotterdammers gelijke kansen krijgen.

Gedreven vanuit mijn idealen en zoekend naar verbinding in plaats van naar verschillen wil ik politiek bedrijven. Politiek waar alle Rotterdammers zich bij betrokken voelen. In het bijzonder wil ik jonge Rotterdammers een stem geven in hun stad.

Jaren ben ik actief geweest bij de Jonge Democraten, onder andere als landelijk voorzitter. Naast mijn raadswerk en studie bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit werk ik bij ProDemos waar ik rondleidingen geef aan scholieren in de Eerste en de Tweede Kamer. Tot slot geef ik trainingen en coaching aan (studenten)organisaties.

Meer van Elene Walgenbach