Steun ons en help Nederland vooruit

Chantal Zeegers

Fractievoorzitter. Woordvoerder Economie, Mobiliteit, Duurzaamheid, NPRZ, Energietransitie, Financiën en Grote Projecten.

Chantal Zeegers, getrouwd en twee volwassen zonen. Als geboren en getogen Rotterdammer, woon ik nu al 18 jaar met veel plezier in Nieuw-Terbregge. Naast fractievoorzitter ben ik woordvoerder op het terrein van Economie, Mobiliteit, Duurzaamheid, Energietransitie, NPRZ en Grote Projecten (Feyenoord City, Coolsingel, Maastunnel en de Hoekse Lijn).

Na mijn studie Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit ben ik onder anderen werkzaam geweest als interimmanager (bedrijfsvoering en sociale zaken) en als dagelijks-bestuurder van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek op de portefeuilles Buitenruimte, Verkeer & Vervoer en Duurzaamheid.

In de afgelopen jaren heb ik onze stad veel leuker zien worden; groener, levendiger, internationaler en vooral veel gezelliger. Als gemeenteraadslid trek ik graag de stad in om kennis te nemen van de initiatieven en ideeën van Rotterdammers. Laten we mét elkaar werken aan een nog veerkrachtiger, duurzamer en aantrekkelijker Rotterdam!

Meer van Chantal Zeegers