Steun ons en help Nederland vooruit

Over De Fruitvis en diner

(let op: alleen na aparte reservering!)

Sinds 2011 heeft De Fruitvis zich organisch ontwikkeld tot een ontmoetingsplek voor uiteenlopende bijeenkomsten. Op onze unieke locatie in de Merwehaven biedt De Fruitvis haar gasten een combinatie van werken (vergaderen) en podium met goed eten en drinken in een gastvrije ambiance/omgeving.

In de keuken, onder leiding van Chef Gilbert Kolff, worden alle gerechten huisgemaakt op basis van het aanbod van het moment, veelal lokaal en biologisch. Er wordt gewerkt met pure ingrediënten, met korte lijnen met de leveranciers en kwekers. Met respect voor het product wordt op een creatieve en innovatieve manier gekookt. Eten zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details (moderne invulling aan een oud ambacht)

De afgelopen jaren heeft De Fruitvis bij (zakelijke) gasten een mooie reputatie opgebouwd. En ondertussen is achter de schermen een nieuwe keuken gerealiseerd. De komende tijd gaat De Fruitvis op gezette tijden open als aanloop naar een publiek restaurant.

Gasten van de opening van het politiek seizoen van D66 worden in de gelegenheid gesteld alvast een van de eerste menu’s te proeven op deze “rauwe”, echt Rotterdamse locatie in de Merwehaven.

Geïnteresseerden kunnen een plek reserveren en voor € 32,50 genieten van een heerlijk menu, incl. tafelwater en koffie of thee (eventueel aangevuld met passende wijnen).

Reserveren kunt door een mail te sturen naar komnaar@fruitvis.nl

(s.v.p. vermelden aantal personen, contactgegevens, eventuele allergieën/dieetwensen)

Laatst gewijzigd op 15 juli 2016