Steun ons en help Nederland vooruit

Even voorstellen…

Ik ben Welmer de Groot. Over een paar maanden studeer ik af als arts en zorgmanager. Naast mijn studie werk ik als militair, beleidsadviseur en trainer.

De afgelopen jaren ben ik actief geweest als opleider, onderwijsontwikkelaar en als vertrouwenspersoon. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan zet ik graag in om te bouwen aan een eerlijk, effectief en constructief beleid voor talentontwikkeling & opleiding.

Als bestuurslid wil ik werken aan een selectiebeleid waarmee de beste persoon op de beste plaats komt. Transparant en gebaseerd op (wetenschappelijk) bewezen uitgangspunten. Daarnaast wil ik werken aan een opleidingsplan waarin ieder lid de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen op het gebied waar behoefte aan is, met als doel een opleidingsaanbod dat zo gedegen en aantrekkelijk is dat het een (extra) reden is om actief lid te worden van D66.

De komende maanden zet ik in voor kennismaking en onderzoek. Onderzoek naar behoefte en noodzaak op het gebied van talentontwikkeling & opleiden. De resultaten daarvan verwerk ik in een plan van aanpak voor de komende jaren. Mocht je suggesties hebben voor het onderzoek of heb je vragen over talentontwikkeling & opleiden, neem dan contact met me op via w.degroot@d66rotterdam.nl

Laatst gewijzigd op 6 juni 2019