Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

Fractie D66 Rotterdam

D66 Rotterdam
Coolsingel 40, kamer 1
3011 AD Rotterdam
Telefoonnummer: 010-267 30 40
E-mail: fractie@d66rotterdam.nl

In verband met de ontwikkelingen van het Corona-virus en de opgelegde maatregelen vanuit het Rijk, werken onze medewerkers zo veel mogelijk thuis. Ons telefoonnummer is wel bereikbaar en ons antwoordapparaat is ingeschakeld. Deze is op afstand af te luisteren. U kunt een boodschap en uw telefoonnummer inspreken en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Fractiebureau

Sandra Voets (Office Manager)
Telefoon: 010 2673040
E-mail: s.voets@d66rotterdam.nl
Sandra is het eerste aanspreekpunt van de fractie en zij is verantwoordelijk voor het agendabeheer, de ondersteuning van de fractievergaderingen en de financiën van de fractie. Tevens organiseert zij diverse (politieke) bijeenkomsten.

Casper Jongeling (Politiek Adviseur)
Telefoon: 010 2673040
E-mail: c.jongeling@d66rotterdam.nl
Casper ondersteunt de raadsleden op de portefeuilles Grote projecten; Organisatie en Financiën, Werkgelegenheid, Inkomen, Integratie, Schuldenaanpak en Armoedebestrijding, MRDH, Haven, Mobiliteit, Energietransitie, Duurzaamheid en Luchthaven, Zorg, Welzijn, Volksgezondheid, Jeugdhulp en Jeugdzorg.

Thijs Steigenga (Politiek Adviseur)
Telefoon: 010 2673040
E-mail: t.steigenga@d66rotterdam.nl
Thijs ondersteunt de raadsleden op de portefeuilles Bouwen, Wonen en Buitenruimte, Jeugd, Onderwijs, Cultuur, Sport, Feyenoord City, Veiligheid en Bestuur, Horeca, Toerisme en Economie.

Jari Prins (Communicatiemedewerker)
Telefoon: 010 2673040
E-mail: j.prins@d66rotterdam.nl
Jari verzorgt de externe communicatie voor de raadsleden.

Bestuur

U kunt het bestuur van D66 Rotterdam bereiken via secretaris@d66rotterdam.nl. De contactgegevens van individuele bestuursleden vindt u onder het menu Organisatie – Bestuur.

Jonge Democraten

De JD heeft een actieve afdeling in Rotterdam en organiseert wekelijks activiteiten voor combileden tot 30 jaar. Op www.jdrotterdam.nl vindt u meer informatie.

Laatst gewijzigd op 16 juli 2021