Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Start D66 Leergang Zuid-Holland II

Woensdag, 14 november 2018 in Rotterdam

In november 2018 start D66 Zuid-Holland met D66 Rotterdam, D66 Den Haag en D66 Leiden een verdiepende leergang van acht maanden.

Voor wie?

Heb je minstens twee jaar politieke ervaring? Of ben je minstens twee jaar actief in de vereniging, bijvoorbeeld als bestuurslid, lid van een werkgroep of campagneteam? Ben je op zoek naar verdieping en vind je het leuk om een netwerk in Zuid-Holland op te bouwen? Dan is de Leergang Zuid-Holland misschien iets voor jou.

Wat biedt de Leergang?

De Leergang wordt verzorgd door ervaren trainers, bestuurders en politici. Tijdens de Leergang leren de deelnemers over het D66 gedachtegoed, ontwikkelingen in de democratie, en de samenwerking tussen overheden. Ook is er veel aandacht voor raadsinstrumenten en stijlen, mediatraining en debatvaardigheden. Het programma biedt kennis over verschillende vaardigheden en er is veel ruimte om met vaardigheden te oefenen.

Hoe, wat en wanneer?

De Leergang Zuid-Holland start in november 2018. De Leergang van negen masterclasses is één keer per maand op een woensdagavond, de eerste sessie vindt plaats in Rotterdam. De kosten voor de Leergang bedragen € 166.

Interesse?

Meld je aan door je cv en een korte motivatie te mailen aan opleidingen@d66zuidholland.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een selectiegesprek waarin je persoonlijke leerdoelen zullen worden besproken.

14 november

Tijd: N.t.b.

De eerste Masterclass vindt plaats in Rotterdam bij NIVON
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam