Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nationale Vrouwendag

Zaterdag, 7 maart 2020 in Rotterdam

“De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten”

“De politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten”, zei Els Borst. Deze quote is natuurlijk bij iedere D66’er bekend. Kort na het overlijden van de geliefde D66-politica lanceerde D66 het Els Borst Netwerk.

Bijdragen aan vrouwenemancipatie – met meer vrouwen en diversiteit in politiek, hogere en nieuwe posities binnen organisaties, in besturen en maatschappelijk middenveld – is een van de pijlers van het Elst Borst Netwerk. Geen wonder dat het Elst Borst netwerk Rotterdam weer een leuke activiteit heeft georganiseerd in het teken van Nationale Vrouwendag (8 maart).

Het Els Borst Netwerk is bedoeld om vrouwen te faciliteren om zich verder te ontplooien en om succesvol hun weg te vinden in de politiek en binnen D66. Daarom heeft het Elst Borst Netwerk Rotterdam het plan om op zaterdag 7 maart naar Museum Rotterdam te gaan naar de tentoonstelling ‘Girl Power’. Dit is tevens het laatste weekend waarin de tentoonstelling te zien is en dus een goed moment om langs te gaan. De dag zal gezamenlijk worden afgesloten met een gezellige lunch (N.B.: op eigen kosten).

Meer informatie volgt spoedig, maar zet de datum alvast in je agenda!

 

7 maart

12:00

Rodezand 26, 3011 AN Rotterdam