Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclasses Politiek onderhandelen

zaterdag, 12 januari 2019 in Rotterdam

De eerste masterclass van 2019 begint voor de nieuwjaarsborrel. Een goede start van het nieuwe jaar!

In januari 2019 organiseren D66 Rotterdam & JD Rotterdam twee masterclasses over het thema ‘politiek onderhandelen’. Samuel Schampers en Ronald Buijt zullen deze masterclasses geven.

We starten op 12 januari met zaterdagmiddag vol theorie en casuïstiek. De deelnemers bereiden daarna een coalitiespel voor, om dit op donderdagavond 31 januari (19-22 uur) te spelen.

Het coalitiespel bootst het formeren van een lastige coalitie na, inclusief de invloed van een formateur. De formateur wordt gespeeld door iemand die ervaring heeft opgedaan met onderhandelen.

Schrijf je in voor de masterclass met als thema ‘Politiek onderhandelen’. De masterclasses vinden plaats op 12 januari én 31 januari. Met deze aanmelding schrijf jij je in voor beide dagen!

Let op, hiermee is jouw inschrijving definitief en dien je de bijdrage van €25,- met een tikkie te voldoen.

Ik meld mij aan

Aanmelding Speechen als Obama

Met dit formulier schrijf jij je in voor de masterclass van 2 juni. De locatie laten we je z.s.m. weten!
  • vul hier je email adres in. Deze wordt alleen gebruikt voor de masterclasses. Let op; door jezelf in te schrijven, ben je verplicht de bijdrage van € 10,- te voldoen.
  • Je telefoonnummer wordt gebruikt om je tot en met het laatste moment te informeren over de masterclass van 2 juni. Uiteraard gaan we discreet met jouw gegevens om.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

12 januari

13:00 - 16:00

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam