Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass reeks: campagne voeren

Zaterdag 7 november 2020 in Rotterdam

Meld je aan voor de nieuwe masterclass reeks!

In de eerste helft van 2020 stonden er zes interessante sessies gepland voor leden om kennis te maken met de gemeentepolitiek. Door de Corona crisis zijn drie daarvan (Sociaal Liberalisme, gemeentelijke financiën en politiek onderhandelen) tot nadere orde uitgesteld. We kunnen met veel plezier meedelen dat de sessies opnieuw zijn ingepland! Daarnaast worden de drie sessies aangevuld met nog eens drie nieuwe sessies. Waarvan een sessie zich richt op verschillende typen gemeenteraadsleden en twee zullen zich richten op het voeren van campagne. Want ja: de Tweede Kamerverkiezingen komen er weer aan!

 

Ben je geïnteresseerd in de gemeentepolitiek en het gedachtegoed en wil je hiermee kennismaken? Of wil je aan je competenties werken? Meld je aan voor een van de onderstaande sessie, of natuurlijk allemaal!

 

Planning van de Masterclassreeks:

– Dinsdag 8 september van 20:00 tot 22:00: Sociaal Liberalisme, met Coen Brummer

– Dinsdag 22 september van 20:00 tot 22:00: politiek onderhandelen, met Samuel Schampers

– Dinsdag 6 oktober van 20:00 tot 22:00: gemeentelijke financiën, met Kirsten Veldhuijzen

– Dinsdag 27 oktober van 20:00 tot 22:00: verschillende typen raadsleden

– Dinsdag 3 november: campagne via Social Media

– Zaterdag 7 november van 10:00 tot 14:00: campagne voeren met Richard Krabbendam

 

De sessie worden wederom gehouden in Thuis in West, waar de nodige maatregelen worden genomen om voldoende afstand te kunnen houden.

 

De kosten zijn €10,- per sessie en €50,- voor alle zes. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar S.limonard@d66rotterdam.nl. Zet in je mail ook even voor welke masterclass je aanmelding geldt (kunnen dus ook meer zijn).

 

*De deelnemers die zich al hadden ingeschreven voor de vorige reeks en daarvoor al hebben betaald, zijn verzekerd van een plek! Daarnaast verrekenen we de kosten. Neem daarvoor even contact op.

Laat wel tijdig weten of je daar gebruik van wilt maken!

 

Inhoud 7 november

7 november. Campagnevoeren: mooier nog dan online campagnevoeren is het echte real life canvassen en flyeren. Met mensen in gesprek over problemen in de samenleving, te behalen doelen, de weg om tot realisatie te komen, gedreven door idealen. Korte gesprekken, lange gesprekken, positieve reacties, tegen geluiden, het is allemaal onderdeel van de campagne, wat in het begin als drempel ervaren kan worden. Richard Krabbendam is een ervaren en bevlogen campaigner en weet hier alles van! Hij zal ons eerst meenemen in de theorie, waarna we de straat op gaan om het in de praktijk te brengen.

 

7 november

10:00 uur

Zoom