Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Marathon support / Marathon challenges

Zondag 24 oktober, Brielselaan 69 Rotterdam

Kom tijdens de 40e marathon naar de Brielselaan 69 om daar samen met D66 Rotterdam de lopers aan te moedigen en bij de sportschool van Paul van Dorst aan (sportieve) marathon challenges mee te doen!

Tijdens activiteiten van D66 Rotterdam kunnen er foto’s/filmopnamen gemaakt, bijvoorbeeld voor op social media. Wil je niet in beeld? Geef dit aan via bestuur@d66rotterdam.nl o.v.v. de activiteit en datum.

Op zondag 24 oktober vindt na enig uitstel Rotterdams mooiste plaats, de 40e editie van de marathon. Op zo’n 23 kilometer van het parcours ligt de sportschool van Paul van Dorst, een perfecte plek aan de Brielselaan 69 om de deelnemers aan te moedigen. En een plek waar tijdens de marathon ook aan tal van sportieve challenges kan worden meegedaan.

Kom je ook supporteren of meesporten? Vanaf ongeveer 10.30 uur zijn we ter plaatse om rond 11 uur de eerste passerende (professionele) lopers aan te moedigen. Meer informatie en/of aanmelden via Wichard.

De locatie aan de Brielselaan 69 waar we met D66 Rotterdam gaan supporteren, met Paul van Dorst binnen in zijn sportschool.

24 oktober

10.30 uur