Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kerstdiner met de afdeling

Woensdag 18 december in Rotterdam

Schrijf je snel in want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Het jaarlijkse kerstdiner vindt ditmaal plaats op woensdag 18 december! Op die avond is iedereen welkom voor het Kerstdiner vanuit de afdeling D66 Rotterdam; dit jaar dineren we bij Hotspot Hutspot in Crooswijk. Hotspot Hutspot zet voedsel in om mensen te actvieren en te verbinden: 

“Van teelt in buurtmoestuinen, en het samen met kinderen bereiden van goede maaltijden van restaurantkwaliteit, tot het aanbieden van deze maaltijden tegen een toegankelijke prijs in onze wijkrestaurants.”

Het etentje is informeel en laagdrempelig en zeker voor (nieuwe) leden een goed moment om aan te schuiven. We vragen € 25,- aan eigen bijdrage voor het diner plus vier drankjes.

Programma

Inloop is vanaf 18:30 uur en het diner start om 19:00 uur. Tijdens deze avond kijken we als afdeling trots terug op een overvol jaar met Europese verkiezingen, het binnenhalen van het songfestival en verschillende andere activiteiten die de revue hebben gepasseerd. Daarnaast blikken we ook vooruit op het komende jaar.

Menu

Het menu is een verrassing, want dit ligt aan de producten die ze in die week binnen krijgen. Je kunt wel dieetwensen aangeven (geef ook aan of je vegetariër bent, want het menu is vlees of vis).

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 5 december.

 

 

18 december

18:30 uur

Hotspot Hutspot
Goudse rijweg 651a
3031cg Rotterdam