Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Jaarlijkse zomer barbecue -> let op: wordt verplaatst

Zaterdag 4 juli 2020 om 16:00 uur in Rotterdam

Wees welkom op ons jaarlijkse barbecue evenement!

Let op! In verband met het weer hebben wij besloten de BBQ niet door te laten gaan. Daarom organiseren wij op vrijdag 10 juli een borrel. Meer informatie volgt spoedig! 

 

De jaarlijkse zomer barbecue komt er weer aan!

De zon is al volop aan het schijnen, en in de straten van Rotterdam ruik je af en toe al de bekende geur van een barbecue. Heel af en toe lijkt de zomer ons doen vergeten wat er eigenlijk allemaal aan de hand is. Deze barbecue grijpen wij dan ook aan om tijdens deze spannende en moeilijke periode dit politieke jaar samen te kunnen afsluiten. En we hopen dat jij hierbij bent.

Aanhang, kids en andere bekenden zijn meer dan welkom. We zullen herkenbaar zijn door de grote D66 strandvlag. Vanaf 16:00 uur is iedereen welkom.

Iedereen wordt geacht zelf een stukje groente/ vis/ (vega) vlees voor op de BBQ, stokbrood of een salade en een BBQ mee te nemen zodat we gezamenlijk kunnen genieten van het eten. Vuistregel: neem niet meer mee dan wat jezelf op kunt, want dat is genoeg en daarmee verkleinen we de kans op onnodig eten weggooien. Wij zorgen voor non-alcoholische drankjes!

Wil je hierbij zijn, mail dan even naar m.vankoeveringe@d66rotterdam.nl. Dan kunnen wij een inschatting maken van de groepsgrootte. Aanmelden is een vereiste, zet hierbij ook in wie je allemaal wil meenemen.

Corona maatregelen

Er wordt uiteraard rekening gehouden met de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Zo zullen wij 1,5 meter afstand houden van elkaar en rekening houden met de groepsgrootte. Houd hier zelf ook rekening mee.

Locatie

Euromast park te Rotterdam.

Zie onderstaande foto’s voor de locatie waar wij zullen afspreken:

 

 

 

 

4 juli

16:00 uur