Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitaal Vragenuurtje met D66 raadsleden Nadia Arsieni en Ingrid van Wifferen

Dinsdag 19 januari via zoom

Meld je aan voor het Digitaal Vragenuurtje met de raadsleden

Vanwege de coronamaatregelen zijn de fysieke bijeenkomsten van de gemeenteraad en de fractie weer opgeschort. Daarom beantwoorden de raadsleden online al je vragen over de maatregelen in de gemeenteraad.

Op dinsdag 19 januari zijn de D66 Rotterdam raadsleden Nadia Arsieni en Ingrid van Wifferen aanwezig.

Wil je meepraten? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Dan krijg je direct een link waarmee je kan deelnemen aan de vergadering.

Meedoen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden!

 

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig?

De meeting zal plaatsvinden via Zoom. Dit is een online vergader-app. Deze zal je eerst moeten downloaden. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Aanmelden voor het EBNR Interviewt-evenement

  • In dit aanmeldformulier kan je je aanmelden voor de gegevens van zoom! Zou je in het veld hieronder je voor- en achternaam in willen vullen? * N.B.: In lijn met de AVG zal de ingevoerde data worden verwijderd na afloop van het evenement. De data zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en kan alleen worden ingezien door het bestuur van D66 Rotterdam: de lijst met namen zal worden gedeeld met de fractie van D66 Rotterdam.
  • Dank voor het aanmelden. De gegevens van zoom staan op de bevestigingspagina zodra je op versturen klikt. Maak een kopie van de aanmeldlink, het ID van de digitale bijeenkomst en het password.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

19 januari

20:00 uur ♿

Online