Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Democratie van Nu bijeenkomst

Dinsdag, 28 augustus 2018 in Rotterdam

Na tal van inspirerende Democratie van Nu-bijeenkomsten is er vervolgens hard gewerkt aan concrete voorstellen om onze democratie te versterken en verbreden. Kom ook naar een van de presentaties over de Democratie van Nu!

De afgelopen maanden waren D66 en de Van Mierlo Stichting, samen met Tweede Kamerlid Rob Jetten en Landelijk Bestuurslid Henk Beerten in het land, bij verschillende D66-afdelingen om te spreken over de Democratie van Nu. Ook waren we aanwezig op de Kaderdag in Leiden, het congres van de Jonge Democraten in Nijmegen en de Trouwe Ledendag in Den Haag. Deze inspirerende en interessante discussies gingen over de uitdagingen van en noodzaak voor democratische vernieuwing.

Deze maand presenteert het Landelijk Bestuur van D66 de voorstellen voor versterking van het parlement, de lokale democratie en meer invloed op zaken die ons directe leven raken. De voorstellen worden formeel besproken en vastgesteld op het D66 Congres van zaterdag 6 oktober. Benieuwd naar de plannen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten waar ‘Democratie van Nu’ wordt gepresenteerd:

28 augustus

20.00 uur

O3 School
Zaanstraat 25
2515 TM Den Haag