Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitale AAV

Zaterdag 26 september 2020 via Zoom

Meld je aan voor de AAV op zaterdag 26 september !

Op zaterdag 26 september houden wij een AAV.

We hebben nagedacht over hoe we deze tweede AAV in corona-tijd het beste kunnen organiseren; live vergaderen heeft natuurlijk de voorkeur. Tegelijkertijd zouden we het raar vinden om alleen de eerste leden die zich aanmelden fysiek aanwezig te laten zijn. En waar inmiddels door aanvullende maatregelen slechts 50 mensen bij aanwezig zouden mogen zijn. We hebben dus besloten om deze AAV ook weer online * te houden in een webinar-format.

* volgens de spoed-wetgeving i.v.m. de corona-crisis is een online ledenvergadering ook mogelijk: klik hier voor meer informatie).

Stukken [vastgesteld op de AAV van 26 september]

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Om zoom te gebruiken dien je dit eerst te downloaden op je computer of mobiel.

Aanmelden voor de maandelijkse borrel - 6 november

  • In dit aanmeldformulier kan je je aanmelden voor de gegevens van zoom! Zou je in het veld hieronder je voor- en achternaam in willen vullen? * N.B.: In lijn met de AVG zal de ingevoerde data worden verwijderd na afloop van het evenement. De data zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en kan alleen worden ingezien door het bestuur van D66 Rotterdam: de lijst met namen zal worden gedeeld met de fractie van D66 Rotterdam.
  • Dank voor het aanmelden voor de amendementenavond van D66 Rotterdam op 15 oktober. De link voor deze digitale avond verschijnt na aanmelding in beeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

26 september

13:00 (inloop 12:30 uur)

Via zoom