Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AAV XS & Ledenborrel

Vrijdag, 1 september 2017 in Rotterdam

Op deze eerste vrijdag van september organiseert D66 Rotterdam in aanvulling op de maandelijkse ledenborrel, een mini-Algemene Afdelingsvergadering (AAV XS)! Op de agenda van deze speciale vergadering staat maar één enkel punt, namelijk de verkiezing van de campagnecoördinator voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Het bestuur hoopt één of meerdere kandidaten te kunnen voordragen. Er is een profiel voor de campagnecoördinator opgesteld en aanvullende informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij Eva Oskam (secretaris) en Saida Ouarirou (opleiden & talentontwikkeling). Belangstellenden wordt verzocht om op uiterlijk vrijdag 18 augustus hun kandidatuur kenbaar te maken aan eerder genoemden en een ingevuld kandidaatstellingsformulier mee te sturen.

Zoals altijd starten we met de ledenborrel om 18.00 uur. De locatie van deze borrel en starttijd van de AAV XS worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze webpagina, klik hier voor meer informatie over de laatste AAV op 13 juni!

 

1 september

18.00 uur

Locatie: n.t.b.