Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AAV XS & Ledenborrel

Vrijdag, 1 september 2017 in Rotterdam

Op deze eerste vrijdag van september organiseert D66 Rotterdam in aanvulling op de maandelijkse ledenborrel, een mini-Algemene Afdelingsvergadering (AAV XS)! Op de agenda van deze speciale vergadering staat maar één enkel punt, namelijk de verkiezing van de campagnecoördinator voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Inmiddels is de deadline voor aanmeldingen verstreken en hebben zich drie kandidaten gemeld voor de rol van campagnecoördinator voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018:

We starten met de ledenborrel om 18.00 uur in de Nieuwe Poort en om 19.00 uur met de AAV. Klik hier voor de korte agenda van deze AAV en hier voor meer informatie over de laatste AAV op 13 juni. De notulen van de AAV op 13 juni zullen tijdens de volgende AAV aan de leden voorgelegd worden.

Ten slotte is er ook op 1 september weer een Talentspreekuur. Het Talentspreekuur is bedoeld om leden op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te bieden om te klankborden over hun ambities binnen D66. De vereniging krijgt daarnaast meer inzicht in het beschikbare talent binnen D66 voor zowel bestuurlijke, als politieke rollen. Interesse? Meld je dan voor 30 augustus even aan bij ons Bestuurslid Opleiden & Talentontwikkeling Saida Ouarirou.

 

1 september

18.00 uur

Het Groothandelsgebouw
De Nieuwe Poort
Weena 711
3013 AM Rotterdam