Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitale AAV – De eerste stappen richting GR2022 

Dinsdag 7 juli 2020 via Zoom

Kom naar de eerste digitale AAV van D66 Rotterdam!

AAV in juli – De eerste stappen richting GR2022 

Het duurt nog even (iets minder dan twee jaar), maar we zijn begonnen met de eerste voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Tijdens deze AAV gaan we met elkaar in gesprek over de eerste ideeën en verwachtingen en schetsen we wat er de komende twee jaar allemaal gaat gebeuren. Daarnaast stemmen we over de vernieuwing van ons afdelingsreglement.

We hebben nagedacht over hoe we deze AAV het beste kunnen organiseren; live vergaderen heeft natuurlijk de voorkeur. Tegelijkertijd zouden we het raar vinden om alleen de eerste 23 leden die zich aanmelden fysiek aanwezig te laten, of zo’n grote zaal zoeken dat er 100 mensen helemaal verspreid over de ruimte zouden kunnen zitten. We hebben dus besloten om de AAV online te houden (wat volgens de spoed-wetgeving i.v.m. de coronacrisis ook geen probleem meer is, klik hier voor meer informatie).

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder. Om zoom te gebruiken dien je dit eerst te downloaden op je computer of mobiel.

Praktische informatie

De AAV staat gepland op dinsdag 7 juli, om 20:00 uur.

Stukken:

 

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de digitale AAV op 7 juli

  • In dit aanmeldformulier kan je je aanmelden voor de gegevens van zoom! Zou je in het veld hieronder je voor- en achternaam in willen vullen? * N.B.: In lijn met de AVG zal de ingevoerde data worden verwijderd na afloop van het evenement. De data zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden en kan alleen worden ingezien door het bestuur van D66 Rotterdam: de lijst met namen zal worden gedeeld met de fractie van D66 Rotterdam.
  • Dank voor het aanmelden. De gegevens van zoom staan op de bevestigingspagina zodra je op versturen klikt. Maak een kopie van de aanmeldlink, het ID van de digitale bijeenkomst en het password.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

7 juli

20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Via Zoom