Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 23 september 2021

D66 wil geen woorden maar daden voor de Roze Kameraden

D66 Rotterdam prijst zich gelukkig met de oprichting van de supportersvereniging de Roze Kameraden. “Daar waar de LHBTI-acceptatie binnen de voetballerij altijd lastig is geweest, is er juist bij de Roze Kameraden ruimte voor de brede LHBTI-gemeenschap om de gezamenlijke passie voor  Feyenoord  op  een  veilige  manier  te  beleven” aldus D66-raadslid Ingrid van Wifferen.  “Zonder negatief bejegend te worden. Dat dat laatste helemaal niet het geval is, hebben we gemerkt”

Tijd voor actie!
Voor D66 is de maat dan ook vol. Daarom stelde Ingrid vragen aan het college, waarin duidelijkheid wordt gevraagd omtrent de voortgang van de LHBTIQ+ acceptatie binnen de sportwereld en specifiek binnen Feyenoord. “We willen dat de BVO duidelijk een standpunt inneemt en meer werk maakt van LHBTIQ+ acceptatie.” Geen woorden, maar daden voor de Roze Kameraden!