Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 juli 2021

D66 wil een upgrade voor de skate!

Het college heeft vergaande plannen om het Museumpark te herinrichten. Hiermee wordt invullingen gegeven aan de wensen van bewoners om de nabije omgeving te vergroenen. De keerzijde hiervan is dat dit stukje Museumpark, dé ontmoetingsplek voor skaters en urban sporters in onze stad, dreigt te verdwijnen. “En dat willen wij voorkomen!” aldus D66-fractievoorzitter Chantal Zeegers.

De stoute skates aantrekken
Onlangs trok Chantal zelf de skates aan en sprak zij met verschillende skaters. “Als je ziet hoe veel mensen elkaar hiet ontmoeten, van jong tot uit, zou het ontzettend zonde zijn als deze plek niet behouden blijft.” vertelt Chantal, die een motie indiende waarmee er meer dan een ton extra naar dit gebied gaat. “Wij willen dat de aantrekkelijkheid van deze skateplek geborgd blijft met dit extra geld!”