Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 7 september 2020

D66 lanceert corona ideeënbox

Heb jij het idee voor het nachtleven? Zie jij kansen voor een mooi evenement in de stad? Of ben je ondernemer en krijg je jouw idee niet op poten vanwege regels en procedures bij de gemeente?

Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag!

Rotterdam heeft nu meer dan ooit jouw ideeën nodig om samen door de coronacrisis te komen: “Rotterdam barst van de creatieve ondernemers en juist nu moeten wij daar ruimte voor geven,” aldus D66-raadslid Elene Walgenbach.

Veel ondernemers, o.a. in de horeca- en evenementensector, willen binnen de coronaregels activiteiten organiseren. Helaas is dat nog niet altijd mogelijk: “We willen de drempel verlagen om goede ideeën te delen met de politiek. Samen maken wij de stad, niet door het van bovenaf op te leggen, maar door uit de gehele samenleving ideeën op te halen,” zo stelt Elene.

Mail de fractie!
Heb jij zo’n idee waar wij naar op zoek zijn? Of loop je tegen problemen aan bij het opzetten van een initiatief? Mail de corona ideeënbox via fractie@d66rotterdam.nl