Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 30 juni 2020

De themagroep Onderwijs zoekt nieuwe leden!

Werk je in het onderwijs of wil je graag meedenken over vraagstukken rondom het onderwijs? Meld je dan aan voor de Rotterdamse themagroep Onderwijs. Hierin wordt periodiek gediscussieerd over onderwijs gerelateerde onderwerpen op het niveau van de gemeente Rotterdam.

De themagroep heeft als doel om de politieke gedachtevorming (rondom onderwijs) te verdiepen en te verbreden. Daarnaast vormt de groep een denktank en dient het als gesprekspartner voor de woordvoerder van de fractie, i.e. Elene Walgenbach.

Themagroepen signaleren wat er leeft in Rotterdam en organiseren politieke cafés over onderwerpen om met elkaar het gesprek aan te gaan. We zoeken verschillende gezichtspunten én nog een voorzitter. Dus lijkt het je wat om hier je tanden in te zetten (ofwel als voorzitter of als themagroep lid), meld je vooral aan bij Secretaris Politiek Fons Cazius (stuur een mail naar: f.cazius@d66rotterdam.nl)