Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 februari 2019

Fractie en bestuur D66 Rotterdam bedanken Adriaan Visser

Vandaag heeft wethouder Adriaan Visser zijn ontslagbrief aangeboden aan de gemeenteraad van Rotterdam, zoals hij het zelf noemt de ‘mooiste stad van Nederland’.

Adriaan was vanaf 2014 beeldbepalend wethouder in Rotterdam en heeft zich met hart en ziel voor de stad ingezet. Hij was onder meer het gezicht van Feyenoord City en de verkoop van Eneco. In de jaren 2014-2018 heeft Adriaan als wethouder Financiën, Binnenstad en Sport zich ingezet voor een bruisende stad en met stedelijke ontwikkelingen als het Depotgebouw Boijmans de basis gelegd voor een aantrekkelijke stad voor de toekomst. In 2018 trad Adriaan opnieuw aan in het college van Rotterdam, ditmaal met de portefeuille Financiën, Organisatie, Haven en Grote Projecten (herinrichting Coolsingel, renovatie Maastunnel, Hoekse Lijn, en Feyenoord City). Deze zware portefeuille was een waardering voor de enorme werklust en vakkennis die hij in de jaren daarvoor heeft laten zien.

Onder de leiding van Adriaan is er de afgelopen jaren ook onzichtbaar aan de stad gewerkt. Weinig Rotterdammers zullen op de hoogte zijn van de tijdige, ‘goedgekeurde’ jaarrekeningen van de gemeente de afgelopen jaren. Als lid van de commissie Financiën van de VNG heeft hij zich ook landelijk hard gemaakt voor de belangen van de gemeente Rotterdam.

We zijn dan ook trots op wat Adriaan in de afgelopen jaren voor de stad heeft betekend. Het bestuur en de fractie van D66 Rotterdam bedanken Adriaan voor zijn tomeloze energie en liefde voor Rotterdam. Adriaan, het ga je goed!