Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 27 januari 2019

Campagne Provinciale Statenverkiezingen

Vanaf februari tot en met woensdag 20 maart gaan wij als afdeling D66 Rotterdam campagne voeren voor de Provinciale Statenverkiezingen Zuid-Holland. Op 20 maart is de verkiezingsdag voor de Provinciale Staten.

Via dit formulier kun je aangeven bij welke activiteiten jij erbij wil zijn om campagne te voeren met ons. Het invullen van het formulier duurt ongeveer 5 – 10 minuten. Heb je nog vragen, of suggesties; ontbreekt er een belangrijk moment volgens jou, of heb je andere goede campagne-ideeën? Neem contact met Maarten Vellema op via 06 53 14 37 32 of campagne@d66rotterdam.nl

praktisch

Inschrijven doe je via dit formulier

Jouw persoonlijke gegevens; naam, e-mailadres, telefoonnummer, postcodegebied, worden alleen gebruikt voor het doeleinde om contact met jou op te kunnen nemen tijdens de campagnes van de Provinciale staten, de Waterschapsverkiezingen en Europees Parlement en om te bepalen in welke wijk je woont voor het bussen.