Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 16 januari 2019

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie met mooie woorden

Afgelopen zaterdag was Het Nieuwe Instituut het decor van de nieuwjaarsreceptie en de campagnestart van D66 Rotterdam en D66 Zuid-Holland. Het jaar is goed ingeluid met inspirerende toespraken van onder andere Rob Jetten, Annelien Bredenoord en Salima Belhaj.

Ook Fractievoorzitter Chantal Zeegers sprak met trots en enthousiasme de meer dan 200 aanwezigen toe: “Ik ben trots dat ik hier mede namens de fractie en onze wethouders mag staan. We hebben ‘big shoes to fill’. En dat gaan we doen, vol doorzettingsvermogen en enthousiasme.”

2019 wordt het tiende jaar op rij dat D66 – onafgebroken – in het Rotterdamse gemeentebestuur zit. De afgelopen tien jaar hebben we als motorblok in verschillende coalities, met onze fracties en wethouders, behoorlijk het verschil weten te maken in Rotterdam. Er is onder andere gestreden voor duurzaamheid, een levendige binnenstad en democratie.

“We zijn ambitieus en lopen vaak voor de troepen uit maar we pakken het ook op. En we boeken resultaat!” aldus Chantal.