Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 4 mei 2018

Nieuw in het Bestuur: Maud van Koeveringe

Graag stel ik mij voor aan de D66 leden in Rotterdam. Op de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van 18 april ben ik verkozen tot bestuurslid talentontwikkeling en opleiding. Voordat ik in 2016 naar Rotterdam ben verhuisd, was ik actief bij de D66 afdeling in Utrecht in de werkgroep overheid en samenleving. Ook ben in 2015 voorzitter geweest van de landelijke werkgroep Europa bij de Jonge Democraten. Door deze opgedane ervaring, heb ik een duidelijke visie over wat er nodig is binnen de Rotterdamse afdeling om talent te bereiken, te stimuleren en te monitoren binnen de vereniging. De komende drie jaar wil ik mij daarom focussen op:

  1. Het verbinden van talenten;
  2. Vernieuwing brengen in de masterclasses en activiteiten; en
  3. Meer diversiteit en inclusie, door echt buiten onze bubbel te gaan treden.

Mocht je ideeën met mij willen bespreken of mee willen doen, neem gerust contact met mij op voor een kopje koffie!