Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 3 april 2018

​​​​Dit ​zijn onze oren en ogen in de Rotterdamse wijken!

Naast de verkiezingen van de raad, gaan deze (14) gebiedscommissie- en (4) wijkraadsleden D66 vertegenwoordigen in hun gebied. Bijzonder trots zijn we op de deelname voor het eerst in Hoek van Holland. Helaas zal het D66 geluid in IJsselmonde en Hoogvliet de komende periode op een andere manier worden ingevuld.

De nieuwe leden zijn: Centrum​: Jan-Willem de Bruin​, Rosanne Joosse, Jim Pedd, Charlois​: Steve Ekel​, Delfshaven​: Marie-Thérèse Woltering​, Jacques van Amerongen​, Hillegersberg-Schiebroek​: Jiska Schimmelpennink​, Laura van der Sluijs​, Hoek van Holland​: Barry van Dijk​, Kralingen-Crooswijk​: Indra Gharbharan​, Christelle Keizer​, Overschie​: Jeroen van der Steen​, Edwin Kaptein,​Prins-Alexander​: Esther Janse, Wijkraad Bergpolder: Menno Heetveld, Wijkraad Blijdorp/ Blijdorpsepolder: Elske Schreuder, Wijkraad Katendrecht/ Wilhelminapier: Hester Mourik, Wijkraad Kop van Zuid- Entrepot: Greta Vercruyce, Wijkraad Vreewijk: Ruud Kok