Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 maart 2018

Vijf zetels voor D66 Rotterdam!

Een mooie verkiezingsuitslag: D66 blijft met vijf zetels vertegenwoordigd in de Rotterdamse gemeenteraad! 

Lijsttrekker Said Kasmi: “We hebben een mooie campagne gevoerd met ontzettend veel enthousiaste vrijwilligers. En met resultaat: in dit versplinterde, gepolariseerde politieke landschap is ons optimistische geluid fier overeind gebleven. Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan de campagne, en uiteraard iedereen die op ons gestemd heeft, hartelijk bedanken voor hun steun.”

D66 is blij met het vertrouwen van de kiezer. We zien dit als een steun in de rug voor onze progressieve koers en een aanmoediging om voort te bouwen op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Kasmi: “Ik kijk ernaar uit om ons sociaal-liberale geluid te laten horen in de raad en in de stad. Samen met de nieuwe fractie ga ik me de komende jaren onverminderd hard maken voor gelijke kansen, schone lucht en een bruisende, groene stad.”

D66 feliciteert de winnende partijen en wenst alle gekozen volksvertegenwoordigers veel succes in de komende periode!