Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 februari 2018

Maak kennis met …

Januari 2019, Pelle Meurink

>wie ben je?

Pelle Meurink. Ik ben 23 jaar en woon nu sinds anderhalf jaar in Rotterdam. Eerst heb ik lange tijd in de regio van Leiden gewoond maar tijdens mijn master naar Rotterdam verhuisd en dat was toch wel een van de beste beslissingen die ik tijden heb gemaakt. Ik woon in Kralingen samen met mijn vriend en werk als trainee bij de G4 gemeenten (Amsterdam, Utrecht, Den Haag & Rotterdam). Voor de rest ben ik ook nog actief zingende in een koor in Rotterdam.

sinds wanneer ben je lid van D66

Ik ben eind november 2017 lid geworden van D66, dus net iets meer dan een jaartje. Van dat jaar ben ik pas echt actief geworden sinds ongeveer juli van afgelopen jaar.

Wat maakt dat jij je verbonden voelt met D66?

Hetgeen waardoor ik mij verbonden voel met D66 is de idealen van de partij. Ik heb zelf lange tijd getwijfeld tussen partijen, maar juist het progressieve van D66 trok met over de streep.

Daarnaast nu ik meer in de partij actief ben geworden, merk ik ook echt dat de mensen binnen de partij mij liggen en dat ze niet schuw zijn om een discussie te voeren over de koers van de partij.

> Waar zet jij je voor in binnen D66.

Ik zet mij persoonlijk in om kennis verder te verspreiden binnen de partij. Daarom heb ik geholpen bij de organisatie van het Stadscongres, maar ben ik ook bezig met de masterclasses van D66 Rotterdam. Verder is voor mij duurzaamheid ook een ongelooflijk belangrijk punt, maar aan het eind van de dag vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen en kan blijven leren.

> Wat moeten andere leden weten/wat wil jij delen?

Zoals hierboven al gezegd houd ik me bezig met de Masterclasses van D66 Rotterdam. De eerste hiervan is 12 januari al en er is nog plek als je wil meedoen!
Houd echter de rest van het jaar de masterclasses ook in de gaten, want er is nog veel tofs in de planning.

> Wie nodig jij uit voor in de volgende nieuwsbrief

Duer van het permanent campagne team van D66 Rotterdam, heb hem recent ontmoet en zijn enthousiasme zet aan tot meer inzet!