Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 februari 2018

Tim de Haan gekozen als voorzitter van D66 Rotterdam

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen dinsdag 30 januari is Tim de Haan verkozen tot de nieuwe voorzitter van D66 Rotterdam. Fons Cazius is tevens lid geworden van het bestuur als algemeen bestuurslid, portefeuille permanente campagne. Wat Tim betreft moet de afdeling vooral aansluiting blijven zoeken bij de Rotterdammers. Hij wil als vereniging continu naar buiten treden om die banden te blijven onderhouden. “Voor mij is het cruciaal dat we als partij geworteld zijn in de stad”, aldus Tim. Hij wil dat D66 zichtbaar ideeën overbrengt en “benaderbaar en bereikbaar is, om vanuit die stad geïnspireerd te raken.”

Fons laat verder weten op dit moment vooral campagneleider Jan Willem de Bruin en het campagneteam waar nodig te willen ondersteunen. “Daarna wil ik mij met de afdeling en onze gekozen vertegenwoordigers blijven richten op Rotterdam. De komende jaren wil ik actief op bezoek gaan in de gebieden waar we traditioneel minder sterk vertegenwoordigd zijn.” Net als Tim wil Fons de stad in trekken om de inwoners de “kans te geven om te vertellen waar ze zich aan storen, tegen aan lopen, of juist trots op zijn.”