Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 februari 2018

Nadia Arsieni geïnstalleerd als raadslid D66 Rotterdam

Op 1 februari 2018 is Nadia Arsieni geïnstalleerd als raadslid in de Rotterdamse gemeenteraad namens D66 Rotterdam. Zij zal tot het einde van deze raadsperiode de portefeuilles Cultuur, Sport, Horeca en Evenementen onder haar hoede nemen. Met nog 1,5 maand tot aan de gemeenteraadsverkiezingen, zal Nadia – de nummer 3 op de kandidatenlijst van D66 Rotterdam – haar tijd ook benutten om de gemeenteraad alvast te leren kennen.

Nadia woont samen met haar vrouw in Noord en was eerder o.a. fractievoorzitter van de deelgemeente Centrum en campagneleider in 2014. Momenteel werkt zij als Beleidsregisseur Plaatsing en Integratie bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. In de raad wil zij zich inzetten voor een diverse stad met kansen voor alle Rotterdammers.

Nadia neemt de zetel in van D66-raadslid Gerda Eeuwijk, die op 8 januari volkomen onverwacht kwam te overlijden. Nadia: “Uiteraard is de aanleiding voor mijn installatie ontzettend triest. Om aan het werk van Gerda recht te doen, ga ik mij de komende tijd keihard inzetten. Rotterdam is een prachtige stad waar tegelijkertijd nog veel verbeterd kan worden. Het zou geen kwestie van geluk mogen zijn welke kansen je onderweg krijgt en niet mogen afhangen van de omgeving waarin je wordt geboren. Daar ga ik nu mee aan de slag: de randvoorwaarden voor alle Rotterdammers verbeteren. Ik heb er veel zin in!” aldus Nadia.