Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 24 november 2017

Fractie zegt samenwerking op met raadslid Jos Verveen

De gemeenteraadsfractie van D66 Rotterdam zegt de samenwerking op met raadslid Jos Verveen. Jos Verveen maakt vanaf vrijdag 24 november 2017 geen deel meer uit van de Rotterdamse D66-fractie. Afspraken tussen de fractieleden werden meermaals door Jos Verveen gebroken. In verschillende dossiers is het niet mogelijk gebleken om met Jos Verveen samen te werken op basis van een vertrouwensrelatie. Diverse pogingen van fractie en bestuur om het vertrouwen te herstellen, hebben niet geleid tot een werkbare samenwerking. Hierdoor is het vertrouwen van de fractie onherstelbaar beschadigd. De fractie van D66 Rotterdam betreurt de ontstane situatie. Desalniettemin kijkt zij met optimisme naar de voltooiing van deze raadsperiode. De komende maanden zal zij zich onverminderd met volle kracht en overtuiging inzetten voor de stad.